Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringsbyrå i Malmö

Vill du hitta en bra bokföringsfirma i för att få hjälp med din bokföring så gör du det här. Bokforingshjalp.nu riktar sig till dig som företagare, som vill ha offerter från bokföringsfirmor och revisorer gällande tex löpande bokföring, fakturering, löneutbetalningar, redovisning, bokslut, med mera. 

Bokföringshjälp – ofta en lönsam affär

Att anlita en bokföringsfirma kan vara en av de bästa investeringarna som ditt företag gör. Ofta tjänar du mer på att anlita professionell bokföringshjälp än om du skulle gjort det själv, då du istället lägga denna dyrbara tid på kärnverksamheten. I Malmö finns det många bra bokföringsfirmor –  använd vårt formulär för att få offerter och förslag från företagsjurister!

Ju mer du beskriver ditt behov och företag ju enklare blir det för redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Varför ska jag ta in offerter från flera bokföringsfirmor?

Precis som i alla situationer då du ska anlita professionella yrkespersoner eller köpa varor, så är det en bra idé att först jämföra de alternativ som finns på marknaden. Dels för att få en uppfattning om vad som är ett rimligt pris och var du kan få det bästa priset och dels för att få ta del av tidigare kundomdöme och mer information så att du kan vara säker på att du får den kvalitet som du eftersöker.

Det finns många bokföringsfirmor som är redo att stå till ditt förfogande, men att på egen hand försöka leta upp dem och ringa runt till samtliga är både tidskrävande och krångligt.

Vi har gjort processen enkel. Fyll bara i formuläret på sidan och invänta offerter från upp till fem olika bokföringsfirmor i Malmö!

Tveka inte att skicka in din kostnadsfria förfrågan redan idag – oavsett om du behöver hjälp med att göra bokslut eller bara vill få lite guidning i hur du ska gå vidare med ett bokföringsproblem så finns det professionella redo att hjälpa dig.

Våra senaste förfrågningar

Jimmy bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag behöver hjälp med att sammanställa årets bokföring som egenföretagare inom streaming

Simon bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hjälp med att rätta till bokföring på enskild firma. Totalt ca 450 verifikationer och start år 2016. Allt är bokfört i Bokio

Tina bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring, redovisning och anpassad support med lite administration. Lokalt företag i huddinge

Adam bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hjälp med att göra klart årsbokslut och även hjälp under året med enstaka frågor.

Leif bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Minimax

Moa bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag gör det mesta av den löpande bokföringen själv men behöver hjälp med några frågetecken som har uppkommit och vill ta hjälp med bokslut.

Oscar bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Bokföring, moms-skattedeklaration, lönehantering, fakturering, bokslut.
Allting sker idag via Fortnox kopplat till SEB.

Emil bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Löpande bokföring för e-handelsföretag med ca. 200 ordrar i månaden och ca 20 utgiftsposter i månaden. Behöver även hjälp med bokslut.

Med vänlig hälsning,
Emil Fröberg
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.