Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bokföringskurs

Alla företagare, stora som små och även egenföretagare, är skyldiga att upprätthålla en bokföring över företaget. Nyföretagare och mindre företag som saknar erfarenhet av bokföring kan lätt uppnå en baskompetens genom att gå en bokföringskurs. 

En bokföringskurs finns för olika nivåer men den gemensamma nämnaren är att företagaren ska få kännedom och kunskap om ekonomiska begrepp kopplade till bokföring. Kurser i bokföring inkluderar bland annat hur fakturor bokförs, företagets löpande bokföring, avstämning och bokslut. 

En bokföringskurs för företagare ska ses som en god investering för företagets trygghet. Det är av yttersta vikt att företagets bokföring sköts perfekt och med en bokföringskurs för företagare är företaget och firman på rätt väg. 

Bokföringen måste vara en naturlig del av företagets vardag. Kurser i bokföring reder ut de ekonomiska termerna och besvara frågor om momshantering och bokföring av personalkostnader. Satsa rätt. Gör en offertförfrågan på bokföringskurs idag.

Bokföring – ofta inte så krångligt som det verkar

Många nya företagare ryggar tillbaka när de hör ordet bokföring. De allra flesta som har förverkligat sina drömmar om egna företag har knappast drömt om att spendera timmar med att bokföring och redovisning. Det ses helt enkelt främst som en skyldighet hos många.

Men bokföring är faktiskt inte bara en tråkig skyldighet, utan ett alldeles ypperligt sätt att hålla koll på hur det faktiskt går för företaget. Även om många företagare tar in professionell bokföringshjälp till en början, så märker man snart att det faktiskt är fullt möjligt att sköta bokföringen själv och att det inte är så krångligt som det först verkade. 

Dessutom får man en helt annan kontroll över sitt eget företag och järnkoll på vilka delar som går bra och var det finns förbättringspotential. 

Hitta en bokföringskurs genom oss

Det bästa sättet att få den där järnkollen på företagets bokföring är utan tvekan att gå en bokföringskurs. Genom en kurs får du ovärderlig kunskap som du sedan kan ta med dig in i din verksamhet. Det är skönt att känna sig trygg och säker alla de olika delar som redovisningsskyldigheterna kräver.

Genom vår offertförfrågningstjänst ser du dessutom till att hitta en kurs som erbjuder precis den kunskap som du eftersträvar. Och så får du möjligheten att jämföra priser från olika utförare, så att du inte blir ruinerad på kuppen.

Använd vår kostnadsfria tjänst idag och kom igång med bokföringen på nolltid!

Våra senaste förfrågningar

Anton bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Jag driver en enskild byggfirma och behöver hjälp med bokföring samt deklaration, fakturera samt betala inkommande fakturor löser jag själv.

Ewa bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Behöver hjälp med bokföring för SPF Norrala

eva-lena bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

årsredovisning som god man

Pia bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

sammanställa varje månad med inkomster/utgifter/ skatt och moms som skall till skattemyndigheten.
Årsredovisning och deklaration.
Vi är idag ett litet enmansföretag och jag gör själv varje månad iordning redovisningen av betalda kund och leverantörsfakturor, för att lämna dem vidare bokföringskunnig person. Mvh Pia Norling
Bildfönstret AB i Västerås

Adam bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Hjälp med att göra klart årsbokslut och även hjälp under året med enstaka frågor.

Bo bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Enskild firma. Bokföring. Moms. Lön till en person. Deklaration. Fakturering i någon form. Hantera factoring.

Leif bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Minimax

Angelos bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå

Löpande bokföring, bokslut och momsredovisning.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.