Bokföringsbyrå i Uppsala

Vill du hitta en bra bokföringsfirma i Uppsala för att få hjälp med din bokföring så gör du det här. bokforingshjalp.nu riktar sig till dig som företag som vill ha offerter från bokföringsfirmor och revisorer gällande tex löpande bokföring, fakturering, löneutbetalningar, redovisning, bokslut mm.

Att anlita en bokförongsfirma i tid kan vara en av de bästa investeringarna som ditt företag gör och ofta tjänar man mer än vad det skulle kunna kostat utan och dessutom kan man lägga tid på kärnverksamheten. I Uppsala finns det många bra bokföringsfirmor, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från företagsjurister.

Ju mer du beskriver ditt behov och företag ju enklare blir det för redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i Uppsala att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att redovisningsbyråerna och bokföringsfirmorna i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Helena bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
  Hantera fondmedel beviljade av Arvsfonden. Ett treårigt projekt:
  * Upprätta konto
  * Rekvirera beviljade medel en gång per kvartal
  * Betala ut lön till projektledaren
  * Samarbete kring löpande betalningar av uppkomna kostnader i projektet inklusive rutin kring attestering av fakturor/kostnader (projektledare skulle kunna sköta delar av detta)
  * Granskning...
 • pierre bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
  Bokföring och lönekörning till en ideell förening.
 • Jens bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
  Hjälp med att stänga året 2014
 • Peter bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
  Jag behöver hjälp med löpande bokföring och bokslutsarbete för 3 mkt små verksamheter. Nuvarande bokföringshjälp har slutat pga av cancer. Bokföringen är uppdaterad.
 • Göran bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
  Hjälp med boksut i privat firma
 • Anna bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
 • Martin bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
  Vi behöver hjälp med att få ihop årsredovisningen för vår nystartade Bostadsrättsförening om 6 fastigehter (16 lägenheter) i Vemdalsfjällen.
 • Oskar bad om offert för Ekonomi & Juridik - Revisionsbyrå
  Hantera bokföring och moms

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.